Hoe werkt de vacature website

Vanuit Caritas Urk faciliteren wij vraag en aanbod voor de gemeente van Urk. Wij helpen u om uw vrijwilligersvacature onder de aandacht te brengen op Urk. Dit is altijd gratis! Vraag, vind en help elkaar.

Wanneer u een nieuwe gebruiker bent, ontvangt u uw inloggevens en een korte handleiding voor het plaatsen en inzien van uw vacatures.
Zodra Caritas Urk de vacature goedgekeurd heeft, zal deze geplaatst worden en kunnen vrijwilligers hierop reageren.
Wanneer iemand interesse in uw vrijwilligersvacature heeft, ontvangt u rechtstreeks bericht op het door u aangegeven e-mailadres.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, of lukt het u zelf niet om de gegevens goed te formuleren, neemt u dan contact op met het aanspreekpunt vanuit Caritas Urk.
Wij helpen u graag verder.

Aanspreekpunt Caritas Urk: Hennie Gort, bereikbaar via mail: hennie@caritasurk.nl. Iedere dag zijn wij bereikbaar via telefoonnummer: 0527-683346 (vraagt u naar Hennie).
 

Disclaimer

Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Caritas Urk, Jeugd- en Jongerenwerk, Samenleving en Informele Zorg is het niet toegestaan enig materiaal van de website te kopiëren, verspreiden en/of te verveelvoudigen. Aan de actualiteit en betrouwbaarheid van alle informatie op de website wordt door Caritas Urk, Jeugd- en Jongerenwerk, Samenleving en Informele Zorg de uiterste zorg besteed. Caritas Urk, Jeugd- en Jongerenwerk, Samenleving en Informele Zorg is echter niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door onjuistheden, problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via het internet of technische storingen. De gebruikte foto's, ontwerpen, creaties mogen zonder schriftelijke toestemming van de eigenaren niet verspreid of verveelvoudigd worden.

Urk voor elkaar! | Samen zorgen.

© 2024

  Inloggen voor instanties